Welkom bij Meander

meander

 Jouw therapeut met 10 jaar ervaring! 

Inloopspreekuur in praktijk Ulft  

  Heb je klachten en wil je weten of voetreflex iets voor je kan betekenen? Kom dan eens vrijblijvend langs op het inloopspreekuur! Iedere maandag van 19.00 tot 19.30 uur.  

Je bent van harte welkom in de praktijk aan de Eksterstraat 7 in Ulft.

 

Ivm de coronamaatregelen geldt het volgende:

Bij het maken van een afspraak vraagt de therapeut of je of één van je huisgenoten onlangs symptomen hebt gehad die kunnen wijzen op corona. De therapeut schudt geen handen. Voor en na iedere behandeling wast de therapeut de handen. Na iedere behandeling worden alle contactvlakken ontsmet. 

Volg de aanbevelingen van het RIVM. Houd zoveel mogelijk 1,5 m afstand aan tot de therapeut. Nies of hoest in een papieren zakdoekje of in je ellenboog. Krijgt u of één van uw huisgenoten voor de afspraak alsnog ziekteverschijnselen die kunnen duiden op corona neem dan contact op met de therapeut. 

 

 

Meander is een praktijk voor natuurgeneeswijzen waar je in een rustige, plezierige omgeving diverse massagetherapieën kunt ondergaan.


De massages richten zich op het terugdringen van allerlei lichamelijke en/of psychische klachten of aandoeningen. Natuurlijk kun je het ook puur ter ontspanning doen. Daarbij werkt het tevens preventief en verhoogt het de weerstand van je lichaam.                    

Je voelt je een ander mens als je de stoel uitkomt!

 

Ik maak hiervoor gebruik van:

Voetreflexzonemassage

Chinflex

Ayurvedische hoofd- nek- en schoudermassage 

Acupressuurmassage